Zit je in groep 5, 6 of 7 van een Basisschool in Duiven, Groessen of Loo? Dan kan je mee doen! Zit je in groep 5, dan kan je je ook inschrijven, maar kan je alleen mee doen als we genoeg plek hebben. Dit weten we pas 1 week voor de Roefeldag zelf. Als er wel plek is, maar niet genoeg voor alle 5de groepers, dan wordt er geloot wie mee kan doen.

Meedoen aan de Roefeldag is gratis. Je moet wel toestemming hebben van je vader/moeder of verzorger.

Inschrijven

Als je mee wil doen aan de Roefeldag moet je je aanmelden. Dat kan via het formulier op deze website. Je kan je als groepje aanmelden of alleen of met een paar vrienden/vriendinnen. Als je je niet met een groepje van 6 aanmeldt vullen wij de groep aan tot 6. Je komt dan dus bij andere kinderen in een groepje. 

 

Spelregels voor de deelnemers aan de Roefeldag:

 1. Als je mee doet is dat je eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk als er per ongeluk wat met je gebeurd. Dit moeten jouw ouders ook weten geef dat door!
 2. Aanmelden doe je met een groepje van maximaal 6 kinderen uit jouw klas. Dat groepje moet je zelf samenstellen. Heb je dat groepje bij elkaar dan zoek je een volwassen begeleider (bv. ouder) die jullie op de Roefeldag begeleidt . Deze begeleider meldt de groep aan en doet dus de inschrijving voor alle kinderen in het groepje. Dit kan via het aanmeld formulier op deze website.
 3. Op de Roefeldag zelf ben je natuurlijk op tijd met jouw groepje en begeleider op het verzamelpunt (SOW gebouw achter Gemeentehuis).
 4. Naar en van de bus en op de loopstukjes (van bedrijf naar bedrijf) is de begeleider de baas (veiligheid) In de bus is de chauffeur de baas. Hij moet zonder afleiding veilig kunnen rijden. De begeleider is tijdens de rit verantwoordelijk voor het gedrag van de groep en de goede sfeer.
 5. In de bus wordt door de begeleider bepaald wie waar gaat zitten! De veiligheidsriemen worden direct en altijd om gedaan.
 6. In het bedrijf waar je binnen gaat ben jij een gast, dus moet de groep zich goed gedragen. De begeleider zal bij binnenkomst met de rondleider korte afspraken maken over wat wel en wat niet mag of kan in het bedrijf (bv vanwege veiligheid) De groep houdt zich daaraan.
 7. De begeleider kan met jullie afspreken dat binnen een bedrijf het gebruik van mobiele telefoons (app-en sms-en gamen, bellen) of games is verboden, met eventueel een uitzondering voor het maken van een foto. Als fotograferen in een bedrijf verboden is, neemt de begeleider de telefoons tijdelijk in. De begeleider is hier de baas en de groep accepteert dat zonder mopperen.
 8. Je mag geen eten of drinken mee nemen naar of in een bedrijf.
 9. Na het bedrijfsbezoek wordt er weer snel ingestapt op aanwijzing van de begeleider.
 10. Er word geen rommel achtergelaten in de bus alleen in de plastic tas die daarvoor is meegenomen. In de bedrijven is achterlaten van rommel verboden.
 11. Als het bedrijf vindt dat jullie je heel erg misdragen kan dat betekenen dat jullie niet verder meer mee mogen doen met de Roefeldag. Jullie worden dan naar het verzamelpunt gebracht en kunnen van daar naar huis gaan.
 12. Als iedereen zich aan deze regels houdt, wordt het weer een fantastische Roefeldag.
Top